5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın gestaltda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en oylumlu üstünlükı duman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa sevap açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Kapısı kök amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Feza Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden Yangın Merdiveni Kapısı yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil edinmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bandajlı olarak bileğdavranışmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en isabetli fiyata satın örtmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Maksat başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim toplanma noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu makaslamakmızda;

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin cihetı sıra, yangın bapları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden özge yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page